NHL-konkari nousi käsittämättömän tilaston kärkipaikalle – vastustajatkin osoittivat kunnioitusta: “Uskomaton saavutus – mahtavaa”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin jenkkipakki Keith Yandle, 35, teki tiistaiyönä käsittämätöntä historiaa NHL:ssä. Florida Panthersista täksi kaudeksi Flyersiin siirtynyt puolustaja pelasi jo peräti 964. peräkkäisen ottelunsa, ja se on kyseisen tilaston NHL-ennätys.

Doug Jarvis kykeni aikoinaan samaan, joten Yandle menee Dallas Stars -pelin jälkeen rankingin kärkeen ilman mitään kurjia takapakkeja ensi yönä NY Islandersia vastaan.

– Se merkitsi minulle paljon, kun näin äijien kannustavan, fanien seisovan ja niin edelleen. Vastustajatkin sanoivat olevansa ylpeitä. Tämä merkitsee minulle paljon, kokenut yhdysvaltalainen ylpeili NHL:n nettisivuilla täysin ansaitusti.

– Yritin toimia mahdollisimman normaalisti, tehdä omat asiani ja tuoda rutiinia. Loppujen lopuksi pelaamme vain peliä, josta olemme kaikki haaveilleet kasvaessamme aikuisiksi.

Yöllä reilut 13 minuuttia pelannut Yandle on jo pakeissa kärkinimi pelattujen otteluiden lukumäärässä. Jay Bouwmeester on toisena 737 pelatulla ottelulla.

– Tuo on uskomaton saavutus, Fleyrs-luotsi Mike Yeo sanoi.

Jarvis oli pitänyt ennätystä nimissään vuoden 1986 tapaninpäivästä lähtien, jolloin hän pelasi 915. peräkkäisen pelinsä ohittaen Garry Ungerin.

– Tuo on mahtavaa. Toivon vain, että kaikilla olisi mahdollisuus pelata olla loukkaantumatta tai muuta, Jarvis komppasi.

Philadelphialla on noin muuten suhteellisen vaikeaa. Joukkue otti pannuun numeroin 1-3, joten tappioputki venyi 12 ottelun pituiseksi. Ottelussa nähtiin sellainen erikoisuus, ettei siinä jaettu yhtäkään jäähyminuuttia.

Edellisen kerran kuukausi sitten voittanut Flyers tuskin tulee yltämään pudotuspeleihin tarunhohtoisessa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.