NHL-joukkueen maalivahtiosastolla kauhea loukkaantumissuma – nyt sinne liittyi myös hyvin kautensa avannut suomalaispeluri

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres -vahti Ukko-Pekka Luukkosen urakka jäi keskiviikkoyönä kesken Tampa Bay Lightningia vastaan 1-6-tappiossa jo avauserän jälkeen. Pelaajan kerrottiin kärsivän alavartalovammasta.

Tämän kauden pirteästi aloittanut (91,7 / 2,74) Luukkonen on sivussa NHL:n nettisivujen mukaan määrittelemättömän ajan. Se on kuitenkin tiedossa, että maalivahdin tilaa tarkkaillaan viikko viikolta.

Nuorten maailmanmestarin tilalle tolppien väliin tuli Malcolm Subban, joka meni hänkin samoihin aikoihin Luukkosen kanssa sairastuvalle.

Subban kärsii ylävartalovammasta, ja tämän tilaa tarkkailaan kuukausittain. Sivussa on saman syyn takia myös Craig Anderson.

Nyt Buffalon maalivahtitandemin muodostanevat Aaron Dell sekä sopimuksen joukkueen kanssa taannoin tehnyt Michael Houser. Joukkueen maalilla on käynyt tällä kaudella peräti viisi kassaria.

Sabres on kerännyt pisteitä itäisen konferenssin joukkueista 14:nneksi eniten ja kahdeksanteen sijaan matkaa on jo 16 pinnaa. Sen kausi jatkuu yöllä Nashville Predatorsia vastaan.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.