Mörkö jatkaa Suomessa! Marko Anttilan tulevan kauden seura selvisi viimein

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Markko Anttila jatkaa Jokereissa myös kaudella 2022-23. Seura on käyttänyt hyökkääjän sopimuksessa olleen option.

Jokereiden GM Jari Kurri on jatkoon erittäin tyytyväinen.

– Anttila on joukkueelle tärkeä pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Hän tekee paljon töitä oman kehityksensä ja joukkueen eteen päivästä toiseen. Valinta olympiajoukkueeseen kertoo osaltaan siitä, kuinka suuresti häntä arvostetaan suomalaisessa huippujääkiekossa, Kurri kertoo.

– Haluan tuoda esille myös Anttilan erityisosaamisen alivoimapelaamisessa, jossa hän on yksi KHL:n parhaista pelaajista. Alivoimamme on tällä kaudella ollut sarjan parasta ja tässä Anttila on monen muun pelaajamme tavoin ollut isossa roolissa.

Tällä kaudella Anttila on iskenyt 40 KHL-ottelussa tehot 6+5=11. Hänet valittiin torstaina Leijonien olympiajoukkueeseen.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE