Mikko Rantasen kummallinen kohtalo nousi tapetille – joukkuekaveri lyttäsi erikoisen päätöksen kauttaaltaan: “Tuo tapaus on ihan vitsi”

© Kuva: Getty Images

NHL:n tähdistöottelutapahtuman pelaajavalinnat herättivät kummastusta ainakin Suomessa, kun Colorado Avalanchen tähtipelaaja Mikko Rantasta ei valittu lainkaan mukaan. Ajoittaisista terveyshuolista kärsinyt hyökkääjä on latonut 41 pinnaa (17+24), joilla irtoaa pistepörssin yhdeksäs sija.

Helmikuun alussa Vegas Golden Knightsin kotipyhätössä pelattava tapahtuma jää suomalaiselta väliin. Hänen joukkuekaveri Tyson Jost otti kantaa Rantasen kohtaloon kovin sanakääntein.

– Jos rehellisesti sanotaan, niin tuo tapaus on ihan vitsi. Hänen kautensa on ollut erinomainen. Jokaisen pitäisi äänestää hänet mukaan. Rantanen todellakin ansaitsisi olla mukana Vegasissa, viime yönä Coloradolle yhden maalin Arizona Coyotesista irronneessa 4-3-voitossa iskenyt hyökkääjä latasi Denver Postin mukaan.

Kiekon sivustaseuraajille tilanne ei kenties ole ihan niin yksiselitteinen. Toiset toivovat omiensa pääsevän tähdistötapahtumaan, toiset haluavat oman joukkueensa tähtien saavan huilin ja minivoivan loukkaantumis- tai sairastumisriskit.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.