LA Kingsissä tehtiin historiaa – ensimmäinen naisvalmentaja NHL-joukkueen penkin takana

© Kuva: Getty Images

Aisha Visramin nimi oli varmasti valtaosalle NHL:n seuraajista täysin tuntematon ennen torstain ja perjantain välistä yötä. Nyt tämä nimi on ikuisesti historiankirjoissa, sillä hänestä tuli ensimmäinen naisvalmentaja, joka on päässyt runkosarjassa työtehtäviin NHL-joukkueen vaihtopenkin taakse.

Visram kuuluu normaalisti AHL-joukkue Ontario Reignin valmennustiimiin. Los Angeles Kingsillä tuli kuitenkin vajausta valmennusosastoon koronaprotokollan takia, ja kutsu kävi NHL:ään yliopisto- ja ECHL-tasollakin vaikuttaneelle urheiluvalmentajalle.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.