Koronapommi Tshekin olympiajoukkueessa – kaikki tartunnan saaneet KHL-pelaajia

© Kuva: Getty Images

Pekingin olympialaisiin valmistautuva Tshekin maajoukkue kohtasi välittömästi ongelmia joukkueen kokoonnuttua yhteen maan pääkaupungissa Prahassa.

Joukkueen päävalmentaja Filip Pesan vahvisti perjantaina, että kaikkiaan kuusi joukkueen pelaajaa on antanut positiivisen koronatestituloksen olympialeirityksen yhteydessä. Kaikki positiivisen tuloksen antaneista pelaajista saapuivat joukkueeseen KHL:stä. Jokainen tartunnan saaneista pelaajista on päävalmentajan mukaan oireeton.

Olympialaisiin valmistautuva Tshekin joukkue latautuu kisoihin omassa hotellikuplassaan Prahassa. 24 pelaajaa sisältävään joukkueeseen on lisäksi mahdollista nimetä tarvittaessa korvaavia pelaajia 30 pelaajan reservistä.

Pekingin kisojen miesten jääkiekkoturnaus pelataan 9,-20. helmikuuta.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE