Liigajoukkue KalPa tiedotti nettisivuillaan keskiviikkona parista tuoreesta sopimuskuviosta. Kiekkokiertolainen, puolustaja Saku Salmela jatkaa Kuopiossa loppukauden ajan, Jaakko Lantta saapuu KalPaan lainalle kahden ottelun ajaksi.

Salmela on pelannut tällä kaudella 12 liigaottelua KalPassa pistein 0+1 ja Tapparassa yhdeksän matsia tehoin 1+1. Lisäksi hän on edustanut Kiekko-Espoota kuudessa pelissä, ja Mestiksessä saldoksi muodostui 1+2.

31-vuotias pakki on ollut melkoinen kiekkokiertolainen, sillä tällä ja viime kaudella hän on pelannut kaikkiaan viidessä eri joukkueessa.

– Saku pelaa ennakkoluulottomasti illasta toiseen ja hän on kokeneena pelaajana tuonut joukkueen alakertaan kaivattua jämäkkyyttä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kehui.

25-vuotias Lantta on edustanut SaiPaa 28 ottelussa tehoin 0+8, lisäksi hyökkääjä on pelannut Ketterässä Mestistä. Viiden pelin saldo on 0+4.

– Meillä on tällä viikolla kokoonpanossa tarvetta hyökkääjälle poissaolojen vuoksi ja on erittäin hienoa, että saimme jo liigaotteluista kokemusta omaavan pelaajan meille lainalle. Kiitokset SaiPalle, joka auttoi meitä tässä tilanteessa, Laine kiitteli.