Jesperi Kotkaniemi tekee kovaa jälkeä ikäänsä nähden – Nathan MacKinnon ja kumppanit jäävät taakse

© Kuva: Getty Images

Jesperi Kotkaniemen kausi on ollut kaksivaiheinen. Laidalta luonnolliselle pelipaikalleen sentteriksi siirryttyään tehot ovat löytyneet aivan uudella tavalla, ja nyt porilaisen meno on tilastojen valossa jo 21-vuotiaaksi huippuluokkaa.

Entinen Montreal Canadiensin kykyjenetsijä Grant McCagg vertaili Twitterissä entisten top 10:ssä NHL:ään varattujen pelaajien pistetahtia peliaikaan nähden 21 vuoden iässä. Tässä tilastossa Kotkaniemi on loistanut, ja sijoittuu neljänneksi muun muassa Nathan MacKinnonin ja Mika Zibanejadin yläpuolelle.

Tilastossa vertaillaan pelaajien pistemääriä 60 minuutin jääaikaa kohden. Joukosta edukseen erottuvat erityisesti 21-vuotiaana New York Islandersissa pelannut Ryan Strome lukemalla 2.72 ja Aleksander Barkov noteerauksella 2.63.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.