Hurja hintalappu! NHL-toimittaja: Dallas Stars vaatii siirtopyynnön jättäneestä tähdestään jättikorvausta

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsille siirtopyynnön hiljattain jättänyt tähtipuolustaja John Klingberg ei vaihda seuraa ilman massiivista korvausta, arvioi Sportsnetin toimittaja Rory Boylen.

Toimittajan mukaan siirtokorvaus 29-vuotiaasta ruotsalaisesta nousisi samalle tasolle, mitä Justin Faulkin taannoinen treidi Carolina Hurricanesista maksoi St. Louis Bluesille. Blues maksoi korvauksena Faulkista ykköskierroksella varatun hyökkääjälupaus Dominik Bokkin sekä puolustaja Joel Edmunsonin.

Boylen uskoo Starsin vaativan vaihdossa kolmea palasta, joskin näin korkea korvaus pelkästä loppukauden vuokrapelaajasta saattaa muodostua muille seuroille liian korkeaksi hintalapuksi. Klingbergin olisikin treidin saadakseen solmittava samantien jatkosopimus tulevan joukkueensa kanssa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.