Erik Karlsson joutui leikkaukseen – pitkään sivussa pienen lihasrepeämän vuoksi

© Kuva: Getty Images

Erik Karlssonilla on käsivamma, joka vaati leikkaushoitoa. Maanantaina suoritettu operaatio oli onnistunut, mutta San Jose Sharks -tähteä ei nähdä kaukalossa kuukausiin.

Karlssonilla on vasemmassa kyynärvarressaan pieni lihasrepeämä. Sharksin julkaiseman tiedotteen mukaan tällaisesta leikkauksesta palautumisen pituus vaihtelee, mutta seuraavan tarkastuksen odotetaan olevan maaliskuun puolivälissä.

Heikon viime kauden jälkeen Karlsson on aloittanut tämän kauden väkevästi. Ruotsalaispuolustaja on kerännyt 33 ottelussa tehot 8+18=26. 31-vuotiaan pakin 11,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaan oikeuttava sopimus umpeutuu kauden 2026-27 päätteeksi.

Sharksin pudotuspelitoiveille Karlssonin loukkaantuminen on raju kolahdus, sillä se on Tyynenmeren divisioonassa tasapisteissä viimeistä playoff-paikkaa hallussaan pitävän Calgary Flamesin kanssa. Huomion arvoista on toki se, että Flamesillä ja neljän pisteen takaa-ajoasemassa olevalla Oilersillä on pelattuna viisi ottelua vähemmän.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE