Elmo Aittolan ja kiusalliseen kohuun joutuneen slovakialaisjoukkueen yhteistyö päättyy kesken kaiken

© Kuva: Juha Tamminen

Slovakialainen pääsarjajoukkue HK Dukla Michalovce kertoi nettisivuillaan torstaina, että kiekkovaikuttaja Elmo Aittola ei jatka seuran urheilutoimenjohtajana. Sopimus olisi tullut muutenkin pakettiin tämän kauden jälkeen.

– Kiitämme Elmoa hänen palveluksistaan ja toivotamme onnea uran jatkoon, seuran tiedotteessa kerrottiin.

Aittola liittyi seuraan tanskalaisen U20-joukkue Herningin päävalmentajan paikalta kesken viime kauden. Hän on toiminut slovakialaisessa porukassa myös kakkosluotsin ja videovalmentajan viroissa.

Kiusallinen kohu, mutta menestystä

Michalovce on ollut lähimenneisyydessä kohuissa isosti. Sen viime perjantainen kotiottelu HK Spisska Nova Vesiä vastaan päättyi härdelliin, jota edelsi ottelun aikana katsomosta Spisskan suuntaan lähteneet huutelut.

Slovakialaismediat ovat kirjoittaneet, että pelin tauottua tapahtumat eskaloituivat joukkueiden väliseen pukukoppikäytäväkahakkaan. Internetissä on levinnyt video tulisista tunnelmista, joista kotijoukkue ei selvinnyt seuraamuksitta.

Se sai sakot ja eikä joukkue saanut ottaa perjantain kotipeliinsä katsojia lainkaan.

Kohuotsikoista huolimatta kaukalossa Michalovce on ollut hyvä. Joukkue keikkuu maan pääsarjassa kolmantena, ja se on marssimassa suoraan puolivälieriin.

Aittolan kohtaloa ja kohutapahtumia ei liitetty seuran tiedotteessa toisiinsa, eli niillä ei ole tekemistä keskenään.

LUE MYÖS HAASTATTELU KESÄLTÄ 2020:
Mestis on kuralla – Tanskaan lähtenyt Elmo Aittola sanoo suoraan, koska on aidosti huolissaan: “Tunteella kun seilataan, ei järkikään pysy koko ajan mukana”

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE