Eeli Tolvasta nöyryytettiin! Cale Makar iski jälleen satumaisen maalin NHL:ssä – katso osuma

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen puolustaja Cale Makar hurmasi viime viikolla koko NHL:n. Hän iski jatkoajalla upean soolomaalin Chicago Blackhawksin reppuun. Nyt hän teki taas häikäisevän. Tällä kertaan vipuun vietiin Nashville Predatorsin hyökkääjä Eeli Tolvanen.

Tolvanen yritti puolustaa viivalla pelannutta Makaria, mutta liukasliikkeinen puolustaja ohitti suomalaisen heittämällä. Tolvanen lähti epätoivoisesti perään, mutta samettisesti luisteleva Makar oli jo päässyt karkuun.

Kirsikkana kakun päälle Makar haki laukaukselleen maskia Nashville-puolustajasta. Hurja veto yläkulmaan ei jättänyt mitään mahdollisuuksia Nashvillen maalilla pelanneelle Juuse Sarokselle.

Voit katsoa Makarin soolomaalin alta.