Daily Faceoff listasi potentiaalisimmat treidattavat – kärjessä San Jose Sharksin supertähti

© Kuva: Getty Images

Daily Faceoff listasi sivuillaan potentiaalisimpia ja tärkeimpiä treidattavia pelaajia. Ykkösenä listalla on San Jose Sharksin Tomas Hertl.

Hertl on takuulla kiinnostava pelaaja mille tahansa joukkueelle. Hiljattain kahdeksan ottelun pisteputkessa ollut tshekkihyökkääjä pelaa sopimuksensa viimeistä kautta ja on jälleen kerran yli 60 pisteen vauhdissa.

28-vuotiasta Hertliä ollaan viety jo pidemmän aikaa pois Kaliforniasta, ja yhdeksi mahdolliseksi kohteeksi Daily Faceoff -toimittaja Frank Seravalli nimeää New York Rangersin. Sharksin ei tarvinne pitää vuoden 2012 ykköskierroksen varauksesta kynsin hampain kiinni loppukautta, sillä jo nyt playoff-paikka jää 84 prosentin todennäköisyydellä saavuttamatta.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.