Columbus lytättiin NHL:ssä läpikotaisin, yksi fiilis nousi selkäsaunassa isosti esille: ”En tiedä, onko nolompaa tunnetta olemassa”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets nolattiin NHL:ssä sunnuntaiyönä kauttaaltaan, kun Florida Panthers latoi tauluun peräti yhdeksän osumaa. Pantteripaidat voittivat maalein 9-2.

Ottelun tilastoista löytyi erikoisuuksia, ja esimerkiksi KalPassa kaudella 2017-19 ihastuttanut ranskalainen Alexandre Texier sai tehotilastoonsa lukeman -5.

Patrik Laine puolestaan jäi pisteittä, mutta samalla totaalisessa nöyryytyksessä tehotilasto jäi sinänsä upeasti nollalle. Florida sen sijaan pääsi hakemaan kymmenettä maalia kymmenen minuutin ajan päätöserässä.

– Sanoisin, että tämä oli noloin tappio koko kaudella. Kun heidän kotiyleisö alkaa huutamaan haluavansa kymmenennen maalin ja joukkue on siitä maalin päässä, en tiedä, onko nolompaa tunnetta olemassa, sinitakkien Zach Werenski latasi seuransa kotisivuilla viikonloppuna.

– Jokaisen huonon pelin jälkeen on vain löydettävä keinot päästä yli tappiosta. Mutta yhdeksän takaiskua kyllä sattuu ehdottomasti normaalia enemmän, joukkueensa ykkösparin pakki vuodatti.

Florida on kerännyt idän joukkueista pisteitä eniten (57), Columbus puolestaan vasta kymmenenneksi eniten (35). Kahdeksanteen sijaan on matkaa jo 11 pistettä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.