Auts! Columbus sai mykistävän selkäsaunan NHL:ssä – kaikki alkoi Patrik Laineen virheestä

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets koki viime yönä poikkeuksellisen ruman 0-6 murskatappion Calgary Flamesille. Loppunumerot eivät kerro vielä mitään siitä, kuinka pahasti sillassa Columbus oli.

Calgaryn voittokulku sai alkunsa Patrik Laineen kiekonmenetyksestä, joka johti kanadalaisseuran illan ensimmäiseen maaliin. Suomalaishyökkääjä ei ollut ottelussa muutenkaan parhaimmillaan. Jääaikaa hän kellotti silti runsaat 17 minuuttia.

Ottelun aikana Calgary laukoi kohti Columbus maalia uskomattomat 62 kertaa. Viimeisten 40 vuoden aikana NHL:ssä on ollut vain yksi ottelu, jossa joukkue olisi kirjannut enemmän laukauksia. Silloinkin Minnesota North Stars keräsi vain yhden laukauksen enemmän.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE