Aleksandr Ovetshkinin taklausyritys pahasti vihkoon – ottikin itse osumaa näyttävästi, vastustaja virnuili: ”Oi, tuo on sääli”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin jäi viime yönä pisteittä New Jersey Devilsiä vastaan koetussa 3-4-jatkoaikatappiossa, mutta otsikkoaikaa hän sai silti – joskin varsin erikoisen tapauksen takia.

Supertähti yritti niitata Devilsin Adam Boqvistia Capsin vaihtoaition edessä, mutta taklaus meni mönkään. 21-vuotias ruotsalaispakki väisti töötin, ja vaihtoon lensi itse Ovetshkin.

– Oi, tuo on sääli, Devilsin Twitter-tilillä naljailtiin taklausvideon oheen.

Devilsin tilanne on voitosta huolimatta haastava, ja itäisen konferenssin joukkueista se on kerännyt pisteitä 11:nneksi eniten. Kahdeksanneksi eniten keränneen joukkueen saldo on kolme pinnaa enemmän. Caps puolestaan on saalistanut pinnoja idän joukkueista eniten.