Boston Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidyn mukaan Tuukka Rask voi palata tositoimiin jo tammikuussa. Paluun mahdolliseksi aikamääreeksi ilmoitettiin kolme viikkoa.

Tämä tarkoittaisi käytännössä tammikuun 18. päivän kotiottelua Carolina Hurricanesiä vastaan. Brad Marchandin puheiden perusteella Rask otettaisiin avosylin vastaan.

Tuuks’ on yksi maailman parhaista maalivahdeista ja jos hän palaa takaisin sillä tasolla, se on loistavaa, Marchand kommentoi. Hänellä selkeästi on kyky olla todella tyyni kohdatessaan laukauksia. Hän on yksi heistä, joilla vain on vakuuttavat taidot, ja sen takia hän on ollut yksi liigan parhaista maalivahdeista 10-15 vuotta, vai miten kauan onkaan, joten on loistavaa että hän on niin lähellä paluuta.

Haasteena Raskin paluussa on Bruinsin erinomainen maalivahtitilanne. 28-vuotias Linus Ullmark ja 23-vuotias Jeremy Swayman ovat molemmat torjuneet kiekkoja noin 92 prosentin varmuudella. Kukaan tästä kolmikosta tuskin aivan muitta mutkitta tyytyy rooliin kokoonpanon ulkopuolella.