Euro Hockey Tour
Tshekki – Suomi
Torstai 16.12. klo 19:00

Euro Hockey Tour kokee Moskovan turnauksessa muutoksen, kun mukaan turneeseen tulee Kanada. Turnauksen isäntä Venäjä pelaa neljä ottelua, kun muut joukkueet saavat tyytyä kolmeen matsiin. Niinpä esim. Leijonilta jää tällä kertaa Ruotsi kohtaamatta. Avausottelun Tshekkiä vastaan Leijonat pelaavat torstaina Prahassa.

Jukka Jalonen sai ennen turnausta jobinpostia, kun Jokerit asetettiin karanteeniin ja joukkueen leijona-nelikko ei päässyt häkistänsä irti. Myös Juhani Tyrväinen jäi sairastumisen vuoksi joukkueesta pois. Tilalle tuli vain Dynamo Rigan Peter Tiivola, joten kenttäpelaajia ei tulla vekslaamaan tässä turnauksessa niin paljon. Maalivahtiosastolla Harri Säteri edustaa kokemusta, ja Christian Heljanko sekä Niilo Halonen debytoivat leijonaosastolla. Salavat Ufan ässäketju Granlund – Hartikainen – Manninen on kiva nähdä Leijonissa.

Tshekin joukkue on mielenkiintoinen yhdistelmä laatua ja nousevaa voimaa. Maalilla Simon Hrubec on aina varma valinta. Puolustuksessa on kosolti KHL-tason miehiä ja hyökkäyksessäkin useampi laatu-ukko. Maininnan arvoinen on eritoten Eurooppaan palannut David Krejčí, joka on kiertänyt muutakin kuin tahkoa. Kärkiosasto on siis timanttia, mutta täytemiehiäkin riveistä löytyy.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueet vaikuttavat melkoisen tasavahvoilta, joten kotietu huomioiden voi Tshekkiä pitää hyvin ohuena suosikkina. Kertoimet ovat hieman liikaa kotiinpäin kallellaan, joten kyllä Leijonia voi maltilla tähän naputella. Vetosuositus on siis Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,75.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO