Suomalaisvahti hälytettiin NHL:ään pikakomennuksella – debyytti saattaa toteutua jo ensi yönä

© Kuva: Leijonat.fi

Justus Annunen sai todellisen pikakutsun NHL:ään keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. NHL-debyytin hän saattaa saada vyölleen heti seuraavana yönä.

Colorado Avalanchelle tuli hätä maalivahtiosastolle, kun selvisi että Darcy Kuemper ei ole pelikunnossa. Annunen hälytettiin paikalle niin viime hetkellä, että hän kerkesi vasta ottelun toiseen erään.

Ottelu ei mennyt Avalanchen osalta aivan putkeen, sillä Jonas Johansson päästi Toronto Maple Leafsiä vastaan kahdeksan maalia 8-3-tappiossa. Päävalmentaja Jared Bednar ei vielä tiedä, kumpi maalivahdeista aloittaa kirjoitushetkellä ensi yön ottelun Montreal Canadiensiä vastaan.

Annunen on pelannut tällä kaudella 15 AHL-ottelua torjuntaprosentilla 90,6. Hänet varattiin NHL:ään kolmoskierroksella vuonna 2018.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️