Vegas Golden Knightsin ruotsalaisvahti Robin Lehner avautui Twitterissä kohtaamastaan häirinnästä. Hän on kertonut julkisuudessa kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään. Seuraukset eivät ole olleet pelkästään hyviä.

– Olen avoin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstäni auttaakseni muita. Auttaakseni ihmisiä, jotka kamppailevat mielenterveysongelmien kanssa, ja näyttää heille, että hyväksyntä on mahdollista. Ihmiset kutsuvat minua herkäksi ja että haluan vain huomiota. Halusin huomiota mielenterveysasioille, Lehner kirjoittaa.

– Kenelläkään ei ole aavistustakaan, mitä minun pitää sietää sosiaalisessa mediassa faneilta ympäri liigaa. Mediajulkaisut ja lehdet ovat stigmalisoineet kaikkea sairaudestani, eivätkä vain porukka äitinsä kellarissa. Kukaan ei aavistakaan, mitä minun yksityisviesteistäni löytyy tai millaisiin viesteihin minut tägätään päivittäin.

Lehner antoi kovaa kritiikkiä NHL:lle ja pelaajajärjestö NHLPA:lle.

– Onko NHL tehnyt mitään tuomitakseen tätä tai NHLPA? Jaoin muutama päivä sitten pienen maistiaisen, millaista minulla täällä sosiaalisessa mediassa on. En aio lopettaa sen käyttämistä, sillä se auttaa ihmisiä, jotka painivat samojen asioiden kanssa kuin minä. Ehdotan, että NHL lopettaa mielenterveyden puolesta puhumisen kokonaan.