Rangers-toimittaja spekuloi mahdollista Patrick Kane -treidiä – olisi valmis luopumaan Kaapo Kakosta

© Kuva: Getty Images

New York Postin Larry Brooks kysyy lukijoiltaan, olisivatko he New York Rangersin toimitusjohtajan ominaisuudessa valmiita panostamaan Patrick Kanen hankintaan. Artikkelissa hän hahmotteli oman ehdotuksensa, jossa kaupattavien joukossa on Kaapo Kakko.

Brooksin hahmotelmassa Kanen hankkimiseksi luovuttaisiin Kakon lisäksi 21-vuotiaasta tulokaspuolustaja Nils Lundkvististä, lähtökuopissa olevasta Vitali Kravtsovista ja ensi kesän draftin ykköskierroksen varausvuorosta. Lundkvistin sijasta Rangersiin erikoistunut NHL-toimittaja voisi luopua myös Zac Jonesista tai Matthew Robertsonista, mutta mainitsee erikseen, että ykkösvaraus Alexis Lafreniereä ei Kakon tilalle voi laittaa.

Rangersillä ei ole palkkakatossa tilaa Kanen 10,5 miljoonan dollarin sopimukselle, joten Brooks ehdottaa kolmannen joukkueen, esimerkiksi Arizona Coyotesin, tuomista treidiin palkan jakamista varten. Chicago Blackhawks -tähden sopimus umpeutuu ensi kauden jälkeen.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️