Pelicansille massiivisia takaiskuja – kaksi tähtihyökkääjää sivuun kokoonpanosta

© Kuva: Taneli Niinimäki

Lahden Pelicansilla on edessään hankala kahden ottelun Liiga-viikko.

Alkukaudella vahvoja otteita esittänyt sarjanelonen tiedotti maanantaina, että lauantain ottelussa Ässiä vastaan loukkaantunut hyökkääjä Iikka Kangasniemen on tipahtanut muonavahvuudesta sairastuvalle. Tällä kaudella 26 pelissä 26 (11+15) tehopistettä iskeneen taiturin tilaa seurataan päivä päivältä.

Pelicans joutuu alkavaan viikkoon muutenkin siipirikkoisena, sillä joukkueen kultakypärä, Liigan pistepörssissä kakkosena oleva tshekkihyökkääjä Lukas Jasek on maajoukkuekiireiden vuoksi sivussa Liiga-peleistä koko viikon ajan.

Pelicans isännöi keskiviikkona Ässiä ja pelaa perjantaina vierasottelun Kuopiossa KalPaa vastaan.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️