Jaromir Jagrin paluulla NHL:ään on spekuloitu siitä lähtien, kun tshekkilegenda siirtyi Pohjois-Amerikasta Tshekin pääsarjaan. Nyt pian 50 vuotta täyttävän kiekkosuuruuden NHL-siirrossa olisi kuitenkin enemmän järkeä kuin koskaan aiemmin.

Jagrin mahdollisen siirron nosti esiin NHL-toimittaja Frank Seravalli. NHL-seurat nimeävät taas uusia taksimiehistöjä, joista he voivat kutsua AHL-pelaajia kokoonpanon täytteeksi, jos koronavirus kurittaa NHL-joukkuetta.

Seravalli ehdottaa, että jokin seura kutsuisi Jagrin taksimiehistöönsä. Jagr toisi mukanaan paljon etuja tavalliseen AHL-jyrään verrattuna.

– Hänellä on 19 pistettä 28 pelissä tänä vuonna Tshekissä. Hän täyttää 50 helmikuussa. Hän on täydellinen kaveri, jonka voi iskeä kokoonpanoon pahassa paikassa. Rakastaa harjoitella ja hän on mahtava pukukopissa, Seravalli kirjoittaa.

Jagr nähtiin NHL:ssä viimeksi kaudella 2017-18. Hän edusti tuolloin Calgary Flamesia.