Avangard Omskin suomalaispuolustaja Oliwer Kaski oli tehokkaana tiistai-illan KHL-ottelussa Dinamo Riikaa vastaan. Hän iski kaksi maalia, kun Omsk nousi kolmen maalin tappioasemasta päätöserässä komeaan 4-3-voittoon jatkoajalla.

Riika johti ottelua 3-0 aina aikaan 45.36 saakka, kunnes Kaski täräytti joukkueelleen avausmaalin ylivoimalla. Arseni Gritsjuk kavensi neljä minuuttia myöhemmin 3-2:een. Kaski pääsi tasoittamaan ottelun vajaat kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Corban Knight ratkaisi ottelun jatkoajalla ja Ville Pokka saalisti tuohon osumaan syöttöpisteen.

26-vuotias Kaski on tehnyt tämän kauden 43 otteluun komeat tehopisteet 11+20=31. Kasken viimeistelemät osumat näet alta tai tästä ja tästä.