Nouseeko todellinen yllätysnimi Montrealin uudeksi GM:ksi? NHL-legenda myöntää: ”Jos puhelu tulee…”

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens yrittää epätoivoisesti etsiä itselleen uutta general manageria. Prosessia vaikeuttaa se, että seuran kaksikielisyyden vuoksi uuden kiekkopomon olisi puhuttava sujuvaa ranskaa.

Yksi mielenkiintoinen kandidaatti paikkaan olisi maalivahtilegenda Patrick Roy. Hän on toiminut kolmen kauden ajan QMJHL-seura Quebec Rampartsin GM:änä. Ennen sitä hän työskenteli Colorado Avalanchen päävalmentajana ja kiekkopuolen apulaisjohtajana.

NBC Sportsin haastattelussa Roy myönsi olevansa kiinnostunut paikasta.

– Olisinko kiinnostunut? Tietenkin. Mutta samaan aikaan, olen tietoinen, että tämä on pitkä prosessi ja on paljon hyviä kandidaatteja, jotka hakevat paikkaa. Mutta jos puhelu tulee, olen todellakin kuulolla, Roy kertoi NBC Sportsille.

Roy on yksi NHL:n kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista. Hän voitti urallaan neljä Stanley Cupia, kolme parhaan maalivahdin Vezina Trophya ja kolme pudotuspelien arvokkaimman pelaajan palkintoa. Montrealissa hän pelasi 12 kautta.


St. Louis Blues – Nashville Predators | Tasurikerroin on timanttia!