MTV Urheilu: Tero Lehterä löysi uuden työpaikan ulkomailta

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPan Liiga-joukkueen päävalmentajan pallilta riitaisat lähtöpassit viime kaudella saanut Tero Lehterä on löytänyt uuden seuran, kertoo MTV Urheilu.

Lehterän uusi valmennuspesti löytyi Slovakian pääsarjasta ja Dukla Trencinistä.

–  Tämä oli muutamassa tunnissa pulkassa. En tiedä tietenkään, mitä kaikkea taustalla agentti on häärinyt, mutta hän ilmoitti maanantaina, että seura haluaa haastatella. Sitten tuli haastattelukierros, ja puhuimme puhelimessa GM:n kanssa pelisysteemeistä ja harjoituksista, Lehterä avasi tilannetta MTV Urheilulle.

Trencin on tällä hetkellä Slovakian Extraligassa sijalla seitsemän. Slovakian pääsarjaa pelataan kotimaan Liigasta tutulla 10 joukkueen pudotuspelijärjestelmällä. Lehterän edeltäjä, Jan Pardavy sai lähtöpassit slovakkiseurasta viime perjantaina.

Lehterän ja miehen vanhan seuran SaiPan sopimusjupakkaa puidaan parhaillaan käräjäoikeudessa. Lappeenrantalaisseura lomautti päävalmentajan tehtävistään viime marraskuussa.

Lehterä paljasti Trencin-sopimuksen yhteydessä käyneensä neuvotteluja 5-6 eurooppalaisseuran kanssa. Liiga-joukkueisiin mies ei SaiPa-pestinsä jälkeen ole ollut yhteydessä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.