Mestiksessä nähtiin käsittämätön osuma – selostajakin ihmeissään: “Voi luoja, mikä maali – ei ole todellista!”

Joensuun Kiekko-Poikien Mestis-joukkueen Jonne Brygger sai lauantaina tililleen sellaisen maalin, mitä ei jääkiekkokaukaloissa näe todellakaan usein. Vierasjoukkue haki Forssasta paikalliselta FPS:ltä voiton luvuin 0-4.

Maalintekotehokkuus oli siis riittävää, mutta kolmannen erän alussa syntyneessä kolmannessa häkissä vieraiden ei tarvinnut tehdä käytännössä yhtään mitään.

Kiekko-Pojille oli tulossa jäähy, jonka takia FPS-vahti lähti Eetu Nieminen pois maaliltaan. FPS:n hyökkäyspäässä tapahtui kuitenkin ihmeitä, kun pikkumusta lipsahti pelaajien hallusta lipuen aina omaan, tyhjänä möllöttäneeseen maaliin.

– (Topi) Hägg pistää kiekon omiin! Voi luoja, mikä maali. Oliko se Hägg vai (Erkki) Laiho! Ei ole todellista, ei ole todellista! Kiekko lipuu forssalaismaaliin, on kyllä käsittämätön alku kolmannelle erälle – missä muussa kuin Mestiksessä, C Moren selostaja Toni Lång ihmetteli.

– Ensiksi hylätään maali ja sitten kotijoukkue tekee oman maalin. Voi voi voi voi, kyllä oli tyly ratkaisu. Ei näitä ole montaa tapahtunut. Itse en muista, milloin viimeksi olisin nähnyt tällaisen tilanteen.

Tilanteessa kaikkein koomisinta oli se, että jäähy oli tulossa ja tulikin nimenomaan Bryggerille. Osuma ja rangaistus samalla sekunnilla!

Kummatkin joukkueet onnistuivat Mestiksen syyskaudella mainiosti. FPS on sarjakakkosena ja Kiekko-Pojat viimeisellä suoralla puolivälieräpaikalla, eli kuudentena.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.