Marko Jantusesta tulossa elokuva – pääosanesittäjä selvillä

© Kuva: Juha Tamminen

Takavuosien jääkiekkotähti Marko Jantusesta on tekeillä syyskuussa 2022 ensi-iltansa saava elokuva.

Pelaajauransa jälkeen päihdeongelmiensa ja sittemmin näkyvän päihdetyönsä tiimoilta paljon julkisuudessa olleesta, nyt 50-vuotiaasta ”Jarnasta” kertova elokuva kantaa nimeä Laitapuolen hyökkääjä.

Solar Filmsin tuottaman elokuvan ohjaajana toimii Aleksi Mäkelä. Itse Jantusen roolissa elokuvassa nähdään Severi Saarinen. Muissa päärooleissa nähdään mm. Katariina Havukainen, Jorma Tommila ja Tommi Eronen.

– Mahtavaa, että saamme osan tarinaani elokuvaksi. Hienoa nähdä elämä tietyssä pisteessä elokuvana nyt, kun matkani on jatkunut jo eteenpäin. On mielenkiintoista katsoa sitä tästä hetkestä taaksepäin, Jantunen iloitsee Solar Filmsin tiedotteessa.

Jääkiekon SM-liiga Oy on yksi elokuvan pääyhteistyökumppaneista. Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi avaa yhteistyön taustoja.

– Jantunen on tietysti kiekkoilija, mutta ennen kaikkea ihminen, joka on tehnyt paljon arvokasta työtä päihdetyön saralla nuorison keskuudessa. On hienoa, että hänen tarinansa kerrotaan nyt vielä laajemmin isolle yleisölle. Meille on tärkeää olla tukemassa tämän viestin leviämistä, Kallioniemi perustelee Liigan mukanaoloa filmiprojektissa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.