Liiga-seuralta synkkä ilmoitus: ilman yleisöä pelaaminen tarkoittaa tuhoa!

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässille tuli synkkiä uutisia aivan joulun alla. Lounais-Suomen Aluehallintavirasto on kieltänyt kaikki yleisötapahtunat Satakunnan alueella. Näillä näkymin valtioltakaan ei ole tulossa rahallista tukea.

– Tyhjille katsomoille pelaaminen ilman nopeaa tukea tuhoaa Porin Ässät, porilaisseura kommentoi.

– Taloudellisesti Ässät ei pysty pelaamaan montaa kotiottelua ilman yleisöä vailla merkittäviä ja nopeita tukitoimia. Lähes kaksi vuotta kestänyt koronaviruspandemia ja siihen liittyvät rajoitukset ovat syöneet yhtiön kassavarat ja Ässät on käynyt selviytymistaistelua jo pitkään. Alkukauden osalta maltillisesti tehty budjetti on auttanut pitämään yhtiön maksukykyisenä, mutta nykyisillä rajoituksilla yhtiön maksukyky on vaarassa nopealla aikataululla.

Ässät korostaa, että ottelutapahtumat pystytään nykyisellä yleisökeskiarvolla ja maskipakolla järjestämään turvallisesti. Seuran tietoon ei ole tullut yhtään tapausta, jossa koronavirus olisi levinnyt Ässien pelissä.

– Ässät tiedostaa, että ei ole tässä kriisissä yksin. Vaadimmekin hallitukselta nopeaa tietoa tukipaketista, joka auttaa tapahtuma- ja ravintola-alan yrityksiä selviämään rajoitustoimenpiteiden ajan yli, Ässien synkkä tiedote päättyy.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️