Montreal Canadiensin Joel Armia on noussut NHL:n siirtohuhujen kohteeksi.

TVA Sportsin mukaan suomalainen on yksi todennäköisimmistä lähtijöistä siinä tapauksessa, että Canadiens päättäisi kaupitella runkomiehiään NHL:n siirtotakarajalla.

3,4 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kesään 2025 asti nauttiva 28-vuotias suomalaislaituri olisi sivuston mukaan yksi helpoiten kaupiteltavista Montreal-pelaajista.

– Isokokoisella laitahyökkääjällä on toisinaan tapana nukahdella, mutta hän on silti valmentajien arvostama pelaaja: suoraviivainen ja luotettava puolustussuuntaan. Armia on myös vahva kiekon suojaaja, joka peittää taitavasti vastustajan syöttösuuntia.

– Hän voisi olla mielenkiintoinen valinta joukkueelle, joka haluaa kokoonpanoonsa lisää syvyyttä pudotuspelejä silmällä pitäen. Boston Bruinsin kerrotaan olevan erittäin kiinnostunut Armian palveluksista, TVA Sports väittää.

Armia olisi isokokoisena, 192-senttisenä ja satakiloisena roikaleena kieltämättä houkutteleva täsmävahvistus nimenomaan pudotuspelejä silmällä pitäen. Porilaisen alkukausi on ollut pisteiden valossa hankala hyökkääjän iskettyä 26 pelissä tehot 1+4=5.