Jukureissa loistanut SHL-laina pysyy Mikkelissä loppukauden – jatkaa joukkueessa myös ensi vuonna

© Kuva: Getty Images

Oliver Larsenin lainasopimus oli lähestymässä loppuaan, mutta enää Jukureiden kannattajien ei tarvitse tilannetta jännittää. Tanskalainen jatkaa Mikkelissä kauden loppuun ja teki sopimuksen myös ensi kaudesta.

Larsen on pelannut tällä kaudella upeasti ritaripaitojen takalinjoilla. 22-vuotias puolustaja on pelannut 19 Liiga-ottelua tehoin 1+10=11.

Oikealta puoleltaan laukovaa Larsenia pidetään Jukureissa huomattavasti suuremmassa arvossa kuin IK Oskarshamnissa, josta hänet Liigaan lainattiin. Lokakuun 13. päivään mennessä vain yhdessä SHL-pelissä kokoonpanoon päässyt pakki sai ainoassa ottelussaan vain puolitoista minuuttia, kun taas mikkeliläisjoukkueessa vastuuta on tullut lähes 23 minuuttia ottelua kohden.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.