Hämmästyttävä tilasto! SaiPaan siirtyneelle hyökkääjälle ei ole tuomittu ainuttakaan jäähyä Liigassa

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPan riveihin täksi kaudeksi siirtynyt 25-vuotias hyökkääjä Tino Metsävainio on onnistunut esiintymään Liigassa varsin hämmästyttävästi etenkin yhden tilaston mukaan.

Metsävainio on pelannut urallaan 117 Liiga-ottelua viiden eri kauden aikana. Uskomatonta onkin se, ettei mies ole saanut yhtä ainutta jäähyä näissä otteluissa.

Voisi helposti kuvitella, että muun muassa kampitusjäähyn saisi sadan ottelun aikana edes vähintään vahingossa, mutta Metsävainion kohdalla näin ei ole tapahtunut. Jäähypenkkiä hän ei ole kuluttanut toistaiseksi ollenkaan Liigassa.

Ennen SaiPaan siirtymistään Metsävainio pelasi Kärpissä. Hän on tehtaillut Liiga-urallaan tehopisteet 10+17=27. Tällä kaudella hän on laittanut jo oman yhden kauden piste-ennätyksensä uusiksi, nimittäin 25 otteluun ovat syntyneet pisteet 1+9=10.