Entinen Liiga-vahti tekee NHL-debyyttinsä Columbus Blue Jacketsin maalilla

© Kuva: Getty Images

Liigassa Ässien maalia kaudella 2019-20 vartioinut Daniil Tarasov tekee NHL-debyyttinsä Columbus Blue Jacketsin maalilla ensi yön kierroksella Dallas Starsia vastaan.

Venäläinen tuuraa Blue Jacketsin maalilla kipeinä sivussa olevia Elvis Merzlikinsiä ja Joonas Korpisaloa. Kaksikon poissaolon syy ei ole koronavirus. Hätävarana kakkosvahdiksi otteluun on hälytetty Casey Sherwood. 36-vuotias Sherwood on pelannut viimeksi 10 vuotta sitten, jolloin mies kiekkoili ECHL:ssä.

22-vuotias Tarasov on pelannut tällä kaudella AHL:ssä, jossa mies on torjunut Cleveland Monstersin maalilla yhdeksässä ottelussa (2,96 ja 89,7%). Mies esiintyi taannoisella Liiga-visiitillään 41 Ässien runkosarjapelissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.