Liigajumbo Porin Ässät tiedotti nettisivuillaan, että seura on tehnyt kesken kauden päävalmentajan paikalle nousseen Karri Kiven kanssa jatkosopimuksen. Jere Härkälä puolestaan palaa patapaitoihin kaudelle 2022-23 ja toimii päävalmentajana kaudesta 2023-24 alkaen.

Porin Ässät

@PorinAssat
Karri Kivi jatkaa Ässien päävalmentajana!

Jere Härkälä palaa Ässiin kaudelle 22-23 ja toimii päävalmentajana kaudesta 23-24 alkaen:

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ

Valmennuksen ensi kauden muut lenkit ovat luotsi Timo Turunen ja maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl. Härkälän nimi on ollut päävalmentajahuhuissa hyvän tovin.

– Karri on saanut lyhyessä ajassa edistymään monia juttuja, joita olemme hakeneet. Hän on tarttunut pelin opettamiseen intohimolla ja lähestynyt asioita mahdollisuuksien kautta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula näki.

– Tutustuin Ässien urheilustrategiaan ja se vakuutti minut. Minulle tuli vahva intuitio siitä, että sovin hyvin tähän väliin, Kivi sanoi.

Ässät on jämähtänyt sarjan hännille, ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan on matkaa jo 18 pistettä. Toisaalta kymppisijan KalPa on pelannut peräti viisi ottelua enemmän, eli hurja piste-ero valehtelee jonkin verran.

Lisäksi pata sai syyskaudelle kelpolopun. Se löi sekä Lukon että hyvään liekkiin päässeen Pelicansin.

Jutun pääkuva: Velimatti Lehmusvuori.