Jeff Skinnerin nimi nousee vääjäämättä esiin, kun puhutaan NHL:n ylipalkatuimmista pelaajista. Laitahyökkääjä iski viime kaudella Buffalo Sabresin riveissä 53 ottelussa tehot 7+7=14. Vuosipalkka on 9 miljoonaa dollaria, ei kovin kaukana tehopiste per miljoona -tasosta.

Skinner saa todennäköisesti kuulla jatkuvasti kaukalossa vastustajien huutelua liian kovasta palkastaan. Buffalon ja Seattle Krakenin välisessä ottelussa tällainen roastaaminen päätyi TV-lähetykseen asti. Teksti oli kaukana lapsiystävällisestä viihteestä.

– Skinner, vittu olet perseestä! Miten vitussa onnistuit saamaan tuon sopimuksen? Brandon Tanev huuteli vaihtopenkiltä.

Tällä kaudella Skinner on suoriutunut erinomaisesti ainakin viime kauteen verrattuna. 22 ottelussa hän on kerännyt tehot 8+7=15, eli enemmän kuin koko viime kaudella.

heatdaddy

@heatdaddy69420
“Skinner you fucking suck how the fuck did you get that deal”