Antti Tyrväinen ja Ismo Lehkonen kommentoivat Jere Innalan kohukakkua painavasti – ”Surullisinta tässä on se, että pelaajilla ei ole minkäänlaista hajua linjasta”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Leijonien maajoukkuepelaaja Jere Innalan äskettäin saama peräti viiden ottelun pelikielto on puhuttanut liigaympyröissä paljon. HIFK-hyökkääjä taklasi taannoin Sport-pelissä Teemu Väyrystä saaden peräti viiden ottelun kakun.

Sanktio on sosiaalista mediaa ja muita lähteitä selaten monen mielestä täysin linjan ulkopuolella. Urallaan itsekin pelikieltoja kärsinyt, mutta esimerkiksi tällä kaudella muissa puuhissa loistavasti esiintynyt Pelicansin Antti Tyrväinen otti asiaan kantaa Twitter-tilillään.

– Surullisinta tässä on se, että pelaajilla ei ole minkäänlaista hajua linjasta. Ja joka kerta, kun lottopallot pyörähtää, niin pelaajilta viedään ruokaa pöydästä pois. En yhtään ihmettele, miksi peleistä alkaa tunne häviämään pois, sarjakakkoselle tällä kaudella tehot 3+7=10 viimeistellyt hyökkääjä kirjoitti.

Hän jatkoi viestiketjua, jonka aloitti kiekkovaikuttaja Ismo Lehkonen. Tämän mukaan pelaajien on uskottava se, ettei Liigassa kannata taklata sen käydessä kalliiksi.

– Liigapäättäjien ei tarvitse ihmetellä, miksi kärkipelurit haluavat siirtyä ulkomaille harjoittamaan ammattiaan, Lehkonen oli twiitannut aiemmin.