Aatu Räty yltynyt hurjaan vireeseen Jukureissa – jenkkimedia hehkuttaa: ”Varaustilaisuuden suurin ryöstö”

© Kuva: Getty Images

Kesken Liiga-kauden Kärpistä Jukureihin siirtynyt Aatu Räty varattiin kuluvan vuoden NHL Draftissa lopulta vasta toisella kierroksella, numerolla 52.

New York Islandersin kaappaama 19-vuotias keskushyökkääjä on sittemmin nostanut osakkeitaan roppakaupalla. Jukureihin siirron saanut nuorukainen on iskenyt mikkeliläisseuran riveissä pelaamissaan 11 ottelussa upeat 13 (6+7) tehopistettä.

The Fourth Period -sivuston arvion mukaan suomalainen alkaa vaikuttaa koko varaustilaisuuden suurimmalta ryöstöltä.

– Kausi on vielä pahasti kesken, mutta Rädystä on hyvää vauhtia tulossa vuoden 2021 varaustilaisuuden suurin ryöstö. Tällä hetkellä on on samassa pistetahdissa, kuin varaustilaisuuden kakkosvaraus Matthew Beniers tai vitospicki Kent Johnson, jotka molemmat pelaavat Michiganin yliopistojoukkueessa, TFP:n toimittaja James Nichols huomauttaa ja jatkaa:

– Kaikki vaikuttaa siltä, ettei Rädyn tahti ole ainakaan hiipumassa. Tällä menolla näemmä nuoren suomalaisen Islandersin NHL-miehistössä mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Hienoa kehitystä Islandersin muuten ohuessa prospektipoolissa, toimittaja ylistää.

Rädyn otteita päästään ihastelemaan myös vuodenvaihteessa pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️