Viime kauden Stanley Cup – finaalijoukkueessa kouhuu – apulaistoimitusjohtaja jättää tehtävänsä

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens tiedotti lauantaina, että joukkueen apulaistoimitusjohtaja Scott Mellanby on jättänyt tehtävänsä välittömästi.

Pierre LeBrunin mukaan kyseessä on Mellanbyn sekä omistaja Geoff Moulsonin erimielisyys siitä, olisiko Mellanby oikea mies korvaamaan nykyisen toimitusjohtaja Marc Bergevinin. Moulson ilmoitti vuodesta 2012 Canadiensissa toimineelle Mellanbylle, että hän ei ole ehdolla paikkaan.

Huhut Bergevini ympärillä ovat pyörineet jo vuosikausia. Viime kesän onnistuminen tuntui tuovan tasaisuutta kanadalaisen pestille, mutta surkea alkukausi on saanut jokaisen Montrealissa asuvan unohtamaan kesän finaaliesiintymisen.

Chris Johnstonin mukaan Canadiens kelpuuttaa Bergevinin paikalle vain ranskalaistaustaisen miehen. Lisäksi Canadiens on saanut luvan neuvotella entisen New York Rangers -GM:n Jeff Gortonin kanssa. Gorton on ehdolla toistaiseksi nimettömään rooliin Bergevinin yläpuolelle.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.