© Kuva: Leijonat.fi

Venäjä – Suomi: Leijonat vahvalla ryhmällä kotiturnaukseen

Euro Hockey Tour
Venäjä – Suomi
Torstai 11.11. klo 18:30

Jokavuotinen kansainvälisten turnausten sarja alkaa tällä viikolla Karjala-turnauksella, jossa saadaan kauden ensitahdit maajoukkuekiekkoon. Kausi on erityislaatuinen, sillä sen aikana pelataan myös Pekingin olympiaturnaus, johon osallistuvat kaikki parhaat pelurit NHL:stä. EHT:llä keskitytään toki Euroopan askeissa temmeltäviin pelaajiin.

Leijonat on perinteisesti lähtenyt kotiturnaukseensa vahvalla kokoonpanolla, ja niin on asia tälläkin kertaa. Pelurit on kasattu KHL:stä, kotoisesta liigasta, Ruotsin SHL:stä ja Sveitsin NLA:sta. Muutama KHL-peluri jouduttiin vaihtamaan joukkueesta pois, mutta Jukka Jalosella on käytössä lähestulkoon vahvin saatavilla oleva yhdistelmä. Jussi Olkinuoran taso on maalilla nähty jo aikaisemmin. Sami Vatasen ja Valtteri Filppulan läsnäolo tuo NHL-kokemusta riveihin. Runko on tuttu, ja Jalosen pelitapa on ryhmällä selkärangassa.

Venäjän joukkue tälle viikolle on todella nuori – sen keski-ikä ei ole edes 20 vuotta. Oleg Bratash johtaa joukkoja, mutta hengitystieoireista kärsinyt Oleg Znarok vetäytyi taustaryhmästä. Muutamia koviakin nimiä on: esimerkiksi maalin suulla Jaroslav Askarov on oikein hyvä poika. Puolustuksen johtotähti on Sergei Telegin ja hyökkäystä tähdittää Dmitri Voronkov. Paljon löytyy myös täytemiehiä, ja varsinkin puolustuksen suhteen Venäjä antaa tasoitusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Venäjän nuorisojoukkue oli vuosi sitten kovempi kuin kukaan osasi odottaa. Tällä kertaa tasoeroa pitäisi kuitenkin olla liikaa. Leijonien vahva ryhmittymä lähtee otteluun isona suosikkina, ja vetoihin otetaan turhia kikkailematta Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,68.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.