Viime kesänä lonkkaleikkauksessa ollut Tuukka Rask palasi jäälle NHL-joukkue Boston Bruinsin harjoituksissa maanantaina. Suomalaisvahti on toistaiseksi ilman sopimusta, mutta Rask on mukana joukkueen harjoitusvahvuudessa seuraavat viikot.

Rask jakoi torjuntavastuuta Bruins-vahtien Jeremy Swaymanin sekä Linus Ullmarkin kanssa. Alkukaudesta torjuntavastuun jakanut kaksikko ei ole säväyttänyt otteillaan, joten selvää ykköstorjujaa ei tällä hetkellä Bostonissa ole.

Kesällä Raskin toipumisaikataulua pidettiin kestävän ainakin tammikuulle saakka. Raskin eilisen esiintymisen jälkeen Bruins-valmentaja Bruce Cassidy antoi lausunnon suomalaisvahdin kuntoutuksesta.

– Hän on täydellisesti aikataulussa. Leikkauksen jälkeen minulle kerrottiin hänen toipumisensa menevän uuden vuoden jälkeen, luultavasti helmikuulle. Olympiatauko on silloin, joten meillä on hyvin pelivaraa, Cassidy kommentoi.

– Hän näyttää toipuneen jopa odotettua paremmin. Missään nimessä jäljessä aikataulusta hän ei ole.