Teemu Selänteen ja Corey Perryn ennätykset lähestyvät – Anaheim Ducksin superyllättäjän pitkä pisteputki sai jatkoa

© Kuva: Getty Images

Fantastista alkukautta pelaava Anaheim Ducksin Troy Terry onnistui jälleen maalinteossa, kun Ducks hävisi Carolina Hurricanesille lukemin 2-1.

Osuman myötä 24-vuotias Terry venytti pisteputkensa jo peräti 16 ottelun mittaiseksi. Hänen kaikki tämän kauden tehopisteensä (12+10=22) ovat syntyneet kyseisen putken aikana. Kauden avausottelussaan Terry jäi tehopisteittä ja toisesta ottelusta hän oli sivussa. Sen jälkeen pisteputki saikin alkunsa ja jatkuu edelleen.

Terry lähestyy pisteputkellaan myöskin seuraennätystä. Ducksin seurahistoriassa pidemmän pisteputken ovat onnistuneet rakentamaan vain seuralegendat Teemu Selänne (17) sekä Corey Perry (19).

Koko NHL:n pistepörssissä Terry on tällä hetkellä komeasti neljäntenä. Oma aiempi yhden kauden piste-ennätys viime sesongilta (48, 7+13=20) on mennyt rikki jo tässä vaiheessa kautta. Terry on Ducksin 5. kierroksen varaus kesältä 2015.