Mestiksen pistepörssiä alkukaudesta ylivoimaisesti johtanut ja forssalaisessa FPS:ssä yhdeksässä ottelussa tehot 5+11=16 latonut Otto Nieminen on ollut huimassa vireessä myös uransa ensimmäisellä ulkomaan komennuksella.

Spisska Nova Vesin hyökkääjä on liekehtinyt Slovakian pääsarjassa maali per peli -tahtiin, kun viisi ottelua ovat tuoneet viisi maalia ja seitsemän pinnaa.

Nieminen on joukkueen sisäisessä pistepörssissä jo viidentenä ja maalipörssissä ykkösenä – siis siitäkin huolimatta, että hän tuli joukkueeseen kesken kauden.

Tiistai-illan 4-5-jatkoaikatappiossa Nieminen iski yhden maalin Trenciniä vastaan. Somerolainen ei ole pelannut ennen ulkomailla, ja viime kausi meni liigajoukkue Lahden Pelicansin väreissä 46 ottelussa. Ne toivat tehot 2+6=8.

Suomalaisen tähdittämä Spisska Nova Ves on Slovakiassa kolmanneksi viimeisenä, kun kauden 16 ottelua ovat tuoneet 18 pinnaa.