Suomalaislupaus juhli ensimmäistä NHL-maalia! Hetken kuluttua tikkari vietiin pois ja ilta päättyi katastrofiin

© Kuva: Getty Images

Ottawa Senators kärsi viime yönä poikkeuksellisen kirvelevän tappion Colorado Avalanchille. Vielä kolmannen erän puolivälin paikkeilla Ottawa oli 5-4 johdossa. Colorado tasoitti ottelun erän puolessa välissä ja iski vielä kaksi maalia viimeisten kahden minuutin aikana. Lopulta ottelu päättyi 5-7 tappioon.

Erityisen harmillinen ottelu oli Ottawan suomalaispuolustaja Lassi Thomsonille. Hän pääsi juhlimaan NHL-uransa avausmaalia, mutta lopulta videomiehet veivät osuman pois. Tarkemman zoomailun jälkeen he päätyivät siihen, että osuman ohjasi joukkuekaveri Zach Sanford.

Thomson on nyt kerännyt neljässä NHL-matsissa kaksi syöttöpistettä. Hän on Ottawan ykköskierroksen varaus vuodelta 2019.

Voit katsoa Thomsonin syötöksi muunnetun maalin alta.