Lahden Pelicansin riveihin täksi kaudeksi siirtyneet tshekkihyökkääjät Jiri Smejkal sekä Lukas Jasek ovat pelanneet upeaa kautta uudessa seurassaan.

Varsinkin viime viikko oli kyseisiltä herroilta aivan mykistävää tekemistä. Viikon kolmeen otteluun Smejkal mässäili peräti pisteet 3+7 ja Jasek puolestaan tehot 1+5. Pelicans myöskin voitti jokaisen ottelunsa.

Viime lauantain ottelussa SaiPaa vastaan Smejkal iski mykistävät tehot 1+4, Jasekin säestäessä kolmella syöttöpisteellä. Hirmuisten tehoiltojen myötä miehet valtasivat pistepörssistä sijat yksi ja kaksi.

Jasek on tällä hetkellä kärjessä iskettyään 23 pelaamaansa otteluun pisteet 5+22=27 ja Smejkal 20 pelaamansa ottelun jälkeen toisena tehoilla 13+13=26. Jasek johtaa myöskin koko Liigan syöttöpörssiä, Smejkal puolestaan maalipörssiä.

Viime kaudella Smejkal nähtiin Tapparan riveissä. Hän on tehnyt jo tässä vaiheessa kautta yhtä paljon pisteitä kuin viime kaudella. Jasek aloitti viime kautensa puolestaan kotimaassaan ja pelasi loppukauden AHL:ssä.