Pelastiko Leijonien tähtivahti suomalaisluotsin työpaikan? Potku-uhan alla ollut Tomi Lämsä johti joukkonsa voittoon ”kuolemanpelissä”

© Kuva: AK Bars

Venäläinen Vseprosport kirjoitti taannoin, että KHL:n ”suomalaisjoukkue” Salavat Julajev Ufan päävalmentaja Tomi Lämsä saisi tiistaina kenkään, mikäli joukkue häviäisi Admiral Vladivostokille. Tappio olisi ollut Ufalle jo viides peräkkäinen.

Juha Metsolan nollapeli sekä Danil Bashkirovin ja Nikolai Kuleminin maalit kuitenkin siivittivät Salavatin 2-0-voittoon ”kuolemanpelissä”, joten mediatietoihin vedoten Lämsä saattoi saada lisäaikaa valmennusuralleen tai jopa lopullisen pelastuksen.

Leijonavahti Metsola oli Suomen aikaa puoliltapäivin alkaneessa koitoksessa itsevarmuus ottaen miehekkäät 28 koppia. Rehellisyyden nimissä Lämsän potku-uhkaa on vaikea ymmärtää, sillä isossa kuvassa joukkue on ollut loistavassa liidossa.

Se keikkuu itäisessä konferenssissa neljäntenä viisi pinnaa vitossijaa edellä. Oman divisioonan sijoitus on ykkönen, ja piste-ero kakkoseen on sama. Joukkueen kauden pisin tappioputki on tuo juuri poikki mennyt neljä matsia.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.