Kuten NHL-väki tietää, on Boston Bruinsin Brad Marchand tehokkaan viimeistelyn lisäksi erinomainen ärsyttäjä ja ihon alle pääsijä. Samaa on ollut havaittavissa tällä kaudella, kun hyökkääjä on summannut 17 pelissä tehot 8+14=22.

Vastustajan ihon alle pelaaja pääsi perjantai-iltana pelatussa Bostonin ja NY Rangersin välisessä koitoksessa. Se vastustaja oli Rangersin 5-2-voitossa tehot 1+1 viimeistellyt kakkosketjun laituri Artemi Panarin.

Pelaajat huutelivat toisilleen vaihtoaitiossa jotakin, kunnes Rangers-tähti otti hanskansa kädestä ja paiskasi sen päin Bruins-kollegaa. Boston-pelaajalla oli tapaukseen uskomaton selitys, joka nyt tuskin piti paikkaansa.

– Kysyimme toisiltamme ainoastaan, että kuinka kiitospäivän illallinen meni. Panarin ei pitänyt siitä, mitä kerroin syöneeni, Marchand virnuili Sportsnetin mukaan.

Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant ei havainnut riitaa ennen kuin kaksikko heitettiin ottelusta pihalle käytöskymppien takia.

– En kommentoi tuota, se kaikki sisältö tulee julki jonakin päivänä. En nyt vain halua kommentoida. Ei ole minun paikka kommentoida. Katsotaan, mitä tapahtuu, Rangersin Ryan Strome jatkoi.

Lähtökohdat seuraavaan kohtaamiseen ovat herkulliset, sillä räjähdysherkkää tilannetta todistettiin vain 12 sekuntia ennen päätössummeria. Vahinko vain, että joukkueet kohtaavat seuraavan kerran vasta ensi keväänä, huhtikuun puolen välin jälkeen.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Kaapo Kakko oli syöttää NHL:ssä todella poikkeuksellisen maalin – videotarkistus vesitti huiman taideteoksen synnyn: “Kaverit kokeilevat tuollaista treeneissä”

Penguins maksoi kalavelat viime kauden pudotuspelipettymyksen jälkeen – Kasperi Kapanen pelin ainoa maalari: ”Veikkaan, että tämä matsi merkkasi paljon kaikille”

Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen tekemässä olympiatarkkailuja NHL-pelissä: Suomalaiset innostuivat hirvittävään näytökseen, ottelun tähdistössä vain sinivalkoisia pelaajia!