Penguins maksoi kalavelat viime kauden pudotuspelipettymyksen jälkeen – Kasperi Kapanen pelin ainoa maalari: ”Veikkaan, että tämä matsi merkkasi paljon kaikille”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin kakkosketjun laituri Kasperi Kapanen nousi joukkueensa sankariksi lauantaiyönä NHL:n kiitospäivän pelissä, missä Pens kellisti NY Islandersin jalkapallolukemin 1-0.

Suomalaisen tekemä ottelun ainoa maali näki päivänvalonsa toisen erän loppupuolella. Tällä kaudella 20 ottelussa tehot 5+7=12 iskenyt laitahyökkääjä on ollut viime aikoina hyvässä tikissä, ja esimerkiksi kahdeksan edellistä matsia ovat tuoneet tehot 2+3=5.

Pens oli vieraillut Islesin kotihallissa edellisen kerran viime toukokuussa, jolloin kotijoukkue päätti pingviinien kauden pudotuspelien ykköskierroksella 5-3-tuloksella voitoin 4-2.

– Veikkaan, että tämä matsi merkkasi paljon kaikille silloin mukana olleille. Emme pitäneet siitä tavasta, miten se silloin päättyi. He ovat toki edelleen hyvä joukkue, vaikka sieltä puuttuu joitain äijiä. Annoimme pelille tänään täydet 60 minuuttia ja se riitti, nuorten maailmanmestari sanaili joukkueensa kotisivuilla.

Nollapeli oli Penguinsille ja Tristan Jarrylle kolmas viiteen edelliseen otteluun. Joukkue on kivunnut itäisessä konferenssissa jo kahdeksannelle sijalle.

– Jarry on itsevarmuus, sen tietävät kaikki. Hän on rauhallinen ja se antaa meille muille itseluottamusta. Hän on iso asia menestyksemme takana, ilman valintaa tähdistöön jäänyt suomalainen jatkoi.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen tekemässä olympiatarkkailuja NHL-pelissä: Suomalaiset innostuivat hirvittävään näytökseen, ottelun tähdistössä vain sinivalkoisia pelaajia!

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️