NY Rangersilla riitti NHL:ssä aihetta iloon Suomen aikaa perjantai-iltana, kun joukkue kellisti Boston Bruinsin 5-2. Joukkueen leiriin jäi jossiteltavaakin, sillä ykkösketjun laituri Chris Kreiderin syntymässä ollut ilmaveivimaali jäi muutamien senttien päähän.

Jenkki veivasi kiekon lapansa päälle ja lähelle maalia, mutta tuuletukset vaihtuivat lopulta kenties pettymykseen. Pikkumusta hipoi rimaa, muttei uponnut koskaan sisään. Ilmaveiviä edelsi Kreiderin ketjukaveri Kaapo Kakon päätykiekon voittaminen.

– Sain sitä vähän kiinni. Kaverit kokeilevat tuollaista treeneissä, Boston Bruinsin maalivahti Jeremy Swayman hymähti NHL:n nettisivuilla.

NY Rangersin Twitter-tilin mukaan puolestaan oli lähellä, että Kreider ”räjäyttää Internetin”.

Kun tilanne ei lopulta johtanut maaliin, jäivät sekä Kreider että Kakko ottelussa pisteittä. Rangersin tilanne sen sijaan joukkueena on hyvä, kun se keikkuu itäisessä konferenssissa viidentenä – vain kaksi pinnaa kärkeä perässä.

LUE LAUANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Penguins maksoi kalavelat viime kauden pudotuspelipettymyksen jälkeen – Kasperi Kapanen pelin ainoa maalari: ”Veikkaan, että tämä matsi merkkasi paljon kaikille”

Jukka Jalonen ja Jere Lehtinen tekemässä olympiatarkkailuja NHL-pelissä: Suomalaiset innostuivat hirvittävään näytökseen, ottelun tähdistössä vain sinivalkoisia pelaajia!