Maailman suosituin jääkiekkosarja NHL on jälleen yhden korona-aallon kourissa. Tartuntoja ilmenee jatkuvasti, eikä ottelusiirroiltakaan ole säästytty. Kaiken lisäksi sarjan pitäisi mahuttaa olympiatauko helmikuulle siinä toivossa, että pelaajat eivät altistu virukselle matkan aikana.

Sarja on päättänyt ryhtyä toimenpiteisii. Tiistaina jokainen NHL-joukkue sai tiedotteen, jossa kerrottiin sarjan sisäisistä uusista rajoitteista. Joukkueiden pelaajat sekä työntekijät eivät saa osallistua julkisiin tapahtumiin. Myös joukkueiden itse järjestämät julkiset tapahtumat, kuten nimikirjoitustilaisuudet ovat kiellettyjä.

Kasvavat koronaluvut luovat uhkakuvia myös sarjan päästämistä tähtipelaajiaan osallistumaan helmikuun talviolympialaisiin. NHL:llä on oikeus perua olympiasopimuksensa, jos koronavirustilanne näyttää sarjan mielestä liian huonolta.