NHL:n floppijoukkueen tähtihyökkääjälle rajua tylytystä: ”Itsekäs pelaaja, myykää hänet!”

© Kuva: Getty Images

NHL:n viime kauden finalistijoukkue Montreal Canadiens on aloittanut kautensa surkeasti sen voitettua vain viisi ensimmäisestä 20 ottelustaan.

Legendaarista kanadalaisseuraa läheltä seuraavan TVA Sportsin toimittaja Anthony Martineau lataa rajuja syytöksiä varsinkin joukkueen tähtiosaston suuntaan. Ennen kaikkea tulilinjalle joutui konkarihyökkääjä Brendan Gallagher.

– Ajoittainen kova työnteko ei hyvitä niitä jaksoja, jolloin hän pelaa aivan päin persettä. Ennen kaikkea, se ei poista niitä lukuisia itsekkyyden piirteitä, joita Gallagherilla on, toimittaja lataa.

– Välillä hän raivostuu, eikä se johdu siitä, että hän välittäisi joukkueesta, vaan pikemminkin siitä, että hän on vihainen missattuaan maalipaikan, Martineau tylyttää.

Toimittajan mielestä Habsin olisi hankkiuduttava eroon 6,5 miljoonan dollarin jättipalkkaa nauttivasta hyökkääjästä, vaikka tällä on meneillään vasta ensimmäinen kausi uudesta, kuusivuotisesta sopimuksestaan.

– Hän voisi olla houkutteleva vaihtoehto joillekin seuroille, mikäli Habs ottaa kontolleen osan hänen palkastaan. Hän on yhä työteliäs kaveri kaukalossa. Mikäli haluat rakentaa joukkueen Nick Suzukin ja Cole Caufieldin ympärille, joudut antamaan heille jääaikaa, mahdollisuuksia ja myöhemmin myös rahaa. Gallagher on tässä suhteessa riippakivi Canadiensille, toimittaja lataa.

Canadiensia kaudesta 2012-13 asti edustanut 29-vuotias Gallagher on pelannut tällä kaudella 19 runkosarjapeliä tehoin 4+5=9.